Aydıntepe Meslek Yüksekokulu İlk Mezunları

Aydıntepe Meslek Yüksekokulumuz, 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni ile ilk mezunlarını verdi.

Konferans salonundaki törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp, Sayın Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim ŞİMŞEK ve Meslek yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doc. Dr. Ümit GİRGEL mezun olan öğrencilerimize kariyer hayatlarında başarılar dilemişlerdir. Konuşmaların ardından yüksekokulumuz tanıtım filmi izlendi, akabinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek, halı ve kilim sergisi gezildi.

Törenin ardından yüksekokulumuz bahçesinde kep atma törenin ardından ikramlar ve müzik eşliğinde öğrencilerimiz ve davetlilerimiz doyasıya eğlendi.

Törene,diğer tarafdan Bayburt Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doc. Dr. Ömer CAN, Genel Sekreter Yardımcısı Aras ÜNSAL, Aydıntepe Kaymakamı Selçuk HASKIRIŞ, Belediye Başkan Vekili Kemal BİRGÜL, Kamu Kurum amirleri, öğrenciler, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Tekil Ziyaret : 304
Toplam Ziyaret : 609