Bisiklet Sporlarında Şampiyonluk Geleneği, Mersin'de Devam Etti
Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde 23-24 Mart tarihlerinde gerçekleşen 5. Üniversitelerarası  Dağ Bisikleti Yarışında pedal çeviren öğrencilerimizden Önder Demir şampiyon olurken, Emirhan Atsan ise 5'incilik derecesi elde etti.

Geçtiğimiz yıl Bisiklet Sporlarında Üniversitemiz tarihindeki ilk madalyanın kazanılmasının ardından henüz kısa bir süre geçmesine rağmen, birçok şampiyonadan başarılı derece haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Mersin Üniversitesinin geleneksel hale getirdiği 5. Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışmasına takım olarak katılan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz Önder Demir ile Emirhan Atsan, bireysel kategoride sergiledikleri performansla göz doldurdular. Önder Demir, tüm rakiplerini geride bırakarak zorlu parkurda 1'incilik ipini göğüslerken, aynı parkurda yarışan Emirhan Atsan ise 5'incilik derecesiyle öne çıktı.

Sosyal medya hesabından öğrencilerimizi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, mesajında "Öğrencilerimiz bisikletlerini Toros Dağlarında sürdü, şampiyonluk geleneği Mersin'de de sürdü... 5. Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışmasında şampiyon olan öğrencimiz Önder Demir ile 5. olan öğrencimiz Emirhan Atsan'ı tebrik ederim."  ifadelerini kullandı.