Rektör Coşkun, ‘Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü’ne Katıldı
Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen ‘Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü’ne katıldı.

Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü’ne Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim, Garnizon Komutanı Sayın Hava Savunma Albay Yusuf Diker, Bayburt Belediye Başkanı Sayın Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Selçuk Coşkun, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bayburt Saat Kule Meydanında başlayan ‘Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü’ İmaret Tepe Şehitliğinde son buldu.  Bayburtlu Şair Zihni’nin kabrinin de ziyaret edildiği İmaret Tepe Şehitliğinde, vatan topraklarının savunulmasında dün olduğu gibi bugün de canlarını feda eden tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Ardından törene katılan Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve protokol üyeleri şehitliklere karanfil bıraktı.

‘Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü’, Bayburt il protokolü üyeleri ile yürüyüşe katılan bütün vatandaşlara yöresel kavut çorbası ikramının ardından sona erdi.