Sabah Gazetesi Temsilcilerinden Rektör Coşkun’a Ziyaret
Sabah Gazetesi Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu ve Erzurum İl Temsilcisinden oluşan heyet, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Bayburt Üniversitesi Bâbertî Külliyesi rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete, Sabah Gazetesi Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu İsmail Arslan ve Erzurum İl Temsilcisi Ümit Barış Aydın katıldı.

Bayburt Üniversitesinin akademik çalışmaları, yaptığı faaliyetlerle şehir ve bölgeye katkılarının da konuşulduğu ziyarette, Sabah Gazetesi temsilcileri tarafından Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a Kur’an-ı Kerim ve Sabah Gazetesi yayınlarından olan Sorularla Osmanlı İmparatorluğu isimli kitap hediye edildi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Sabah Gazetesi temsilcileri, Rektör Coşkun’a misafirperverliği için teşekkür ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ise, Sabah Gazetesi Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu İsmail Arslan ve Erzurum İl Temsilcisi Ümit Barış Aydın’a Bayburt Üniversitesi yayınlarından çıkan iki ciltlik Kısas-ı Enbiya kitabını hediye ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.