Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
Bayburt Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2019-2020 akademik yılı bahar dönemi Akademik Kurul toplantısı Rektör Coşkun başkanlığında yapıldı.

Bâbertî Külliyesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un yanı sıra Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İsrafil Ertürk, Meslek Yüksekokulu Sekreteri Alper Kondolot ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan öğretim elemanları katıldı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan’ın slayt sunumu eşliğinde bilgilendirme yaptığı akademik kurul toplantısında, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda bahar döneminde uygulanacak stratejiler ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca, Bayburt Üniversitesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun gösterdiği gelişim, akademik alandaki faaliyetler ve 2019-2020 akademik yılı bahar döneminde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda uygulanması planlanan bilimsel projeler de ele alındı.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, gerçekleştirilen akademik kurul toplantısının Bayburt Üniversitesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu açısından hayırlı olmasını temenni ederek,  toplantıya katılan öğretim elemanlarına ve idari personellere çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.