الأعمال الأكاديمية
"Erzıncan Tulum Cheese As A Geographıcal Indıcatıon", Ayla Arslaner, (24.10.2013-26.10.2013), The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 2013
Ayla Arslaner
الملصق
"Bayburt Karın Kaymağı", Ayla Arslaner, Halil İbrahim Akgül, Hümeyra İspirli, Bahar Ekmen (24.10.2013-26.10.2013), The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 2013
Ayla Arslaner
الملصق
"Sütlü Yufka Milky Phyllo", Ayla Arslaner, Aybike Kamiloğlu, Kübra Akşehir, (12.10.2011-14.10.2011), 4th International Congress on Food And Nutrition, 2011
Ayla Arslaner
الملصق
"Farklı Ambalaj Materyallerinde Olgunlaştırılan Tulum Peynirlerinde Proteoliz", Ayla Arslaner, İhsan Bakırcı, (28.09.2016-01.10.2016), International Erzincan Symposium, 2016
Ayla Arslaner
الملصق
"Resveratrol", Ayla Arslaner, Zehra Türkoğlu (19.09.2019-21.09.2019), 3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 2019
Ayla Arslaner
الملصق
"Determination of Heavy Metal Levels In Raw Cow s Milks Collected From Dairy Farms In Bayburt", Ayla Arslaner, Latife Betül Gül, Hüseyin Serencam, Emin Mercan, (30.06.2013-04.07.2013), Xııı Internationl Congress of Toxicology, 2013
Ayla Arslaner
الملصق
"TÜRKİYE’DE COĞRAFİ İŞARET KAVRAMI", Ayla Arslaner, (06.11.2019-08.12.2019), Hoca Ahmet Yesevi 2. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 2019
Ayla Arslaner
الملصق
"Functional Ice Cream Technology and Nutraceutical Components Used in Production", Ayla Arslaner, Mehmet Ali Salık (19.09.2019-21.09.2019), 3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 2019
Ayla Arslaner
الملصق
"FONKSİYONEL BİR GIDA KATKISI OLARAK Spirulina platensis", Ayla Arslaner, Zehra Türkoğlu (20.12.2019-22.12.2019), 1. Uluslararası Malatya Uygulamalı Bilimler Kongresi, 2019
Ayla Arslaner
الملصق
"AÇLIK ve YOKSULLUKLA MÜCADELEDE ETKİLİ BİR ARAÇ: COĞRAFİ İŞARETLER (Cİ’LER)", Ayla Arslaner, (20.12.2019-22.12.2019), 1. Uluslararası Malatya Uygulamalı Bilimler Kongresi, 2019
Ayla Arslaner
الملصق
"Karamuklu Dondurma", Ayla Arslaner, Özlem Çakır, Kübra Akşehir (28.09.2016-01.10.2016), International Erzincan Symposium, 2016
Ayla Arslaner
الملصق
"Geleneksel Peynir Çeşitlerimizden Erzincan Tulum Peynirinin Farklı Ambalaj Materyallerinde Olgunlaştırılması Üzerine Bir Araştırma", Ayla Arslaner, İhsan Bakırcı, (27.05.2009-29.05.2009), II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, 2009
Ayla Arslaner
الملصق
"Erzincan Tulum Peyniri Yönetişim ve Denetiminde Sorunlar Öneriler Yöresel Ürünler ve Coğrafiİşaretler Çalıştayı", Ayla Arslaner, (27.04.2014-28.04.2014), Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Çalıştayı, 2014
Ayla Arslaner
الملصق
"Farklı Oranlarda Taşköprü Sarımsağı İçeren Yoğurtların bazı Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri", Ayla Arslaner, Hilal Yıldız, Mehmet Ali Salık (10.04.2017-12.04.2017), Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu, 2017
Ayla Arslaner
الملصق
"Yoğurt ve Sağlıklı Beslenme", Ayla Arslaner, (20.05.2015-23.05.2015), Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, 2015
Ayla Arslaner
الملصق
"Erzincan Tulum Peyniri Yönetişim ve Denetiminde Sorunlar Öneriler", Ayla Arslaner, Didem Özgür, (28.04.2015-30.04.2015), iç Anadolu Bölgesi 2.tarım ve Gıda Kongresi, 2015
Ayla Arslaner
الملصق
"YOĞURT ÜRETİMİNDE PEYNİRALTI SUYU TOZUNUN YAĞSIZ SÜT TOZU YERİNE KULLANILMA OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI", Profesör, Atatürk Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Tamamlandı, 01.10.2001-01.09.2002, 13570 TÜRK LİRASI
Ayla Arslaner
مشروع
"FARKLI SÜTLERDEN GELENEKSEL YÖNTEM VE ISIL İŞLEM UYGULANARAK ÜRETİLEN VE FARKLI AMBALAJ MATERYALLERİNDE OLGUNLAŞTIRILAN ERZİNCAN TULUM PEYNİRLERİNDE BAZI KALİTE NİTELİKLERİNİN TESPİTİ", Profesör, Atatürk Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Tamamlandı, 17.11.2008-31.10.2010, 10000 TÜRK LİRASI
Ayla Arslaner
مشروع
"BAYBURT KARIN KAYMAĞI ÜRÜN KARAKTERİSTİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE ÜRETİM STANDARDİZASYONU", Yürütücü, Bayburt Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Tamamlandı, 28.03.2014-22.05.2016, 26000 TÜRK LİRASI
Ayla Arslaner
مشروع
"Civil peynirinde ağır metal kontaminasyon kaynağı ve düzeyinin belirlenmesi üzerine bir araştırma", Araştırmacı, Bayburt Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Tamamlandı, 26.02.2015-26.02.2016, 7465.63 TÜRK LİRASI
Ayla Arslaner
مشروع
"Erzincan Tulum Peynirinden Laktik Asit Bakterilerinin Lab İzolasyonu Moleküler Metotlarla Tanımlanması Ve Ekzopolisakkarit Eps Üretim Potansiyellerinin Genetik Olarak Belirlenmesi", Doktor Öğretim Üyesi, Bayburt Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Tamamlandı, 13.08.2015-13.02.2016
Ayla Arslaner
مشروع
"Stevia ve Bal Ilavesi Ile Üretilen Sade ve Kakaolu Yoğurt Dondurmalarinin Bazi Kalite Nitelikleri ve Termal Özelliklerinin Tespit Edilmesi", Doktor Öğretim Üyesi, Bayburt Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Tamamlandı, 15.06.2017-15.03.2018, 5000 TÜRK LİRASI
Ayla Arslaner
مشروع
"Resveratrol İlavesi ile Üretilen Probiyotik (Lactobacillus acidophilus) Yoğurtların probiyotik raf ömrü ve bazı kalite niteliklerinin incelenmesi", Doktor Öğretim Üyesi, Bayburt Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Tamamlandı, 22.02.2018-03.09.2019, 3500 TÜRK LİRASI
Ayla Arslaner
مشروع
"Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler", Yüksek Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi", Yüksek Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"İçme Sütü Teknolojisi", Yüksek Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar", Yüksek Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"Gıda Mühendisliğine Giriş", Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"Gıda Mühendisliğine Giriş", Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"Gıda Mühendisliğine Giriş (i.ö.)", Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"Bilgisayara Giriş (i.ö.)", Lisans, Türkçe, 4
Ayla Arslaner
درس
"Gıda Mikrobiyolojisi 1", Lisans, Türkçe, 5
Ayla Arslaner
درس
"Gıda Teknolojisi", Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"Gıda Teknolojisi (i.ö.)", Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"Genel Mikrobiyoloji (i.ö.)", Lisans, Türkçe, 4
Ayla Arslaner
درس
"Bilgisayara Giriş", Lisans, Türkçe, 4
Ayla Arslaner
درس
"Genel Biyoloji", Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"Genel Biyoloji (i.ö.)", Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"İşletme Sanitasyonu", Lisans, Türkçe, 2
Ayla Arslaner
درس
"Genel Mikrobiyoloji", Lisans, Türkçe, 4
Ayla Arslaner
درس
"Gıda Mikrobiyolojisi 1 (i.ö.)", Lisans, Türkçe, 5
Ayla Arslaner
درس
"Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği", Lisans, Türkçe, 4
Ayla Arslaner
درس
"Genel Biyoloji (i.ö.)", Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"Gıda Teknolojisi (i.ö.)", Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"Genel Mikrobiyoloji", Lisans, Türkçe, 4
Ayla Arslaner
درس
"Genel Mikrobiyoloji (i.ö.)", Lisans, Türkçe, 4
Ayla Arslaner
درس
"Gıda Mühendisliğine Giriş", Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس
"Gıda Mikrobiyolojisi 1", Lisans, Türkçe, 5
Ayla Arslaner
درس
"Süt Bilimi ve Teknolojisi", Lisans, Türkçe, 4
Ayla Arslaner
درس
"Gıda Teknolojisi", Lisans, Türkçe, 3
Ayla Arslaner
درس