Project

  1. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Pilot Süt Ünitesi Alt Yapı Modernizasyonu,Ulusal, (30.12.2013 - 30.12.2014),105000 ₺
  2. Trabzon Tereyağlarının Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi,Ulusal, (16.12.2014 - 16.12.2015),9989 ₺
  3. Kolostrum Tozu Üretimi ve Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi,Ulusal, (12.07.2013 - 12.07.2014),23500 ₺
  4. Küflü Peynir İçin Starter Kültür Geliştirilmesi ve Üretim Optimizasyonu,Ulusal, (08.11.2019 - 08.09.2020),694665 ₺
  5. Gümüşhane İline Bağlı Yaylalarda Üretilen Lor Peynirlerinden Ekzopolisakkarit (Eps) Üreten Laktik Asit Bakterilerinin İdentifikasyonu ve Ürettikleri Epslerin Yapısal Özellikleri ile Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi,Ulusal, (18.03.2019 - 26.03.2020),38282,72 ₺
  6. Tereyağından İzole Edilecek Laktik Asit Bakterilerinde Homopolimerik ve Heteropolimerik Ekzopolisakkarit (Eps) Üreten Türlerin Moleküler Metotlar ile Açığa Çıkarılması,Ulusal, (30.12.2015 - 26.10.2017),30000 ₺
  7. Erzurum Da Piyasaya Sunulan Tereyağlarının Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi,Ulusal, (23.06.2015 - 23.06.2016),37500 ₺
  8. Güvem Eriği Prunus Spinosa L İlavesinin Dondurmanın Bazı Fizikokimyasal ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Etkisi,Ulusal, (23.06.2015 - 23.06.2016),30000 ₺
  9. Bayburt Karın Kaymağı Ürün Karakteristiklerinin Belirlenmesi ve Üretim Standardizasyonu,Ulusal, (20.03.2014 - 15.11.2016),25300 ₺
  10. Trabzon Hurması Diospyros Kaki L Lifinin Dondurma Üretiminde Kullanım İmkânları,Ulusal, (23.06.2015 - 11.04.2017),29971,72 ₺
  11. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Pilot Süt Fabrikasına Gelen Çiğ Sütlerin Kalitesinin Belirlenmesi,Ulusal, (04.06.2016 - 15.08.2018),15000,00 ₺