2021-2022 Güz Dönemi Microsoft Teams Uygulama Rehberi
Sevgili öğrencilerimiz,

Pandemi koşulları gereği hem derslerin işlenişinde hem de danışmanlıklarda Microsoft TEAMS alt yapısı kullanılacaktır. Bu sebeple üniversitemiz tarafından her biriniz için bir e-posta adresi tanımlanmıştır.
2021-2022 güz döneminde kaydını yapan (yatay geçiş öğrencileri dahil) öğrencilerin kesin kayıt işlemleri biter bitmez tanımlamaları yapılacaktır.
https://sorgula.bayburt.edu.tr/ogrenci-paneli bağlantısı üzerinden kullanıcı e-postanızı ve şifrenizi öğrenmeniz mümkündür (Sorgulama yaptığınızda hata ile karşılaşıyorsanız henüz kesin kaydınız tamamlanmıştır demektir. Telaş yapmayıp farklı bir zaman diliminde yeniden sorgulama yapınız).
E-postanızı edindikten sonra TEAMS uyguaması ya da online TEAMS sayfası ile giriş yapıp, bu dönem alacağınız tüm derslere ders programında ilan edilen TEAMS ders kodları aracılığıyla kaydınızı yapmanız zorunludur.
Size tanımlanmış e-posta dışında bir hesap kullanmayınız. Aksi halde program lisans ücreti ekranı ile karşılaşırsınız ve programı kullanamazsınız!