Mobile Logo Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuzun 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programları

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi ders programları ektedir. Güz döneminde Yüksekokulumuzda bazı  dersler "Uzaktan Eğitim" yöntemiyle bazıları ise "Yüz Yüze" gerçekleştirilecektir. Hangi derslerin uzaktan hangilerinin ise yüzyüze yapılacağı ders programında gösterilmiştir Ortak Zorunlu Dersler (Türk Dili, Yabancı Dil, Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi) hariç uzaktan eğitimle verilecek diğer dersler ve yüzyüze verilecek derslerin ödevlendirmeleri "Microsoft Teams uzaktan eğitim modülüyle" işlenecektir. Bu nedenle bütün öğrencilerin "Microsoft Teams" programını bilgisayar ya da cep telefonlarına indirip kurması ve ders programındaki derslerin ekip kodlarıyla birlikte aldığı derslerin ekiplerine katılması gerekmektedir. M.Teams kullanma kılavuzu için tıklayınız.

M. Teams Bilgilendirme

Sisteme giriş nasıl yapılır?

Sisteme giriş videosunu izlemek için tıklayınız.

Derse nasıl giriş yapılır?

Derse giriş ve canlı derse katılım videosunu izlemek için tıklayınız.

Sınava nasıl katılınabilir? Ödev nasıl gönderilir?

Sınav giriş ve ödev gönderme videosunu izlemek için tıklayınız.

Ortak Zorunlu Dersler (Türk Dili, Yabancı Dil, Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi) ise Bayburt Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi üzerinden yürütülecektir.  Ortak Zorunlu Dersler (Türk Dili, Yabancı Dil, Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi) için https://lms.bayburt.edu.tr/ bağlantı adresine girerek sayfanın sağ üst köşesindeki " Giriş" kısmına tıklayınız. Çıkan ekranda "Kullanıcı Adı" kısmına "TC Kimlik Numaranızı", "Şifre" kısmına ise "TC Kimlik Numaranızının ilk 8 hanesini" yazarak giriş yapabilirsiniz.
Soru ve sorunlarınız için danışmanlarınıza başvurunuz.
! Ders programına ulaşmak için aşağıdaki dosya ismine tıklayarak dosyayı indiriniz.