2021 Özel Yetenek Sınavı Boş Kalan Kontenjanlar İçin Genel Yedek Çağrısı

2021 Özel yetenek Sınavı Sonuçlarına göre yapılan yerleştirmeler sonrasında aşağıda belirtilen kontenjanlar için 22 Eylül 2021 Sat 09:00-12:00 arasında yedekten Dilekçe ile şahsen başvuru ile öğrenci alımı yapılacaktır.

Belirtilen Saat içerisin de fakülte sekreterliğine verilen dilekçeler, Adayların sınav sonucu ilan edilen Yerleşme Puanları Sıralamasına göre değerlendirilecek olup dilekçede belirtilen tercih sıralarına göre yapılacaktır. Dilekçeler kontrol edildikten sonra sonuçlar 14:00’da ilan edilerek öğrencilerin kayıt işlemi gerçekleştirilecektir.

Kontenjanlar kayıt silen öğrencilerin olmasına göre artış göstermesi durumunda dilekçe kabul sırasında bilgilendirme yapılacaktır.

Daha önce kazanıp kayıtlarını yaptıran adayların yedek başvuru dilekçeleri kabul edilmeyecektir.

Erkek

Kadın

Beden Eğitimi ve Spor Eğt.

Spor Yöneticiliği

Antrenörlük Eğitimi (Örgün)