Mobile Logo Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

2022-2023 Güz Dönemi Ek Sınavları
2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi sonunda azami öğrenim süresini dolduran öğrenciler ek sınavlara girebilirler. (Öğrenciler yalnızca azami sürelerini doldurduğu yarıyılda ek sınavlara girebilir.) Başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan ‘’Bayburt Üniversitesi 2547 Sayılı Kanun’un 44 (c) Maddesi Uygulama İlkeleri’’ni incelemeleri ve uygulama ilkelerinde yer alan şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir. Ek sınavlara girmek isteyen öğrenciler, aşağıda yer alan başvuru formunu ve güncel tarihli transkriptleri ile birlikte 30.01.2023 Pazartesi mesai bitimine kadar bölüm sekreterliklerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Yapılan başvurular ilgili bölüm başkanlığı tarafından değerlendirilecek olup başvuru sonucu ve sınav tarihleri web sayfasından duyurulacaktır. Başvurusu kabul edilen öğrenciler, kabul edilen ilgili derslerin sınavlarına girebilecektir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
1 - Başvuru Formu
2 - Güncel Tarihli Transkript

NOT: İmza bulunmayan formlar işleme alınmayacaktır.

Gerekli belgeler aşağıda yer almaktadır.