2024 Yılı Nisan Dönemi İdari Personel Naklen Tayin Başvuru Sonuçları (Güncellendi) Kesin Sonuçlar

Bayburt Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi çerçevesinde, Üniversitemiz idari personelinin 2024 yılı Nisan Dönemi isteğe bağlı, sağlık ve eş durumu mazeretlerine dayanarak naklen tayin başvuruları Bayburt Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Başvuru Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilerek ekteki şekliyle ilan edilmesine karar verilmiştir.

Bayburt Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Yönergesinin 11 inci maddesinin 1/a fıkrası gereğince sıralamaya giren personele kesin sonuçların ilan tarihinden itibaren bir sonraki ilan dönemine kadar(Ekim 2024) diğer kamu kurumlarına naklen atanması için muvafakat hakkı verilir.

*- Kesin sonuçlar İdari Personel Naklen Tayin Başvuru Değerlendirme Komisyonunun 22.04.2024 tarihli ve 2024/02 sayılı kararıyla 05 Nisan 2024 tarihinde ilan edildiği şekliyle kabul edilmiştir.

Dönem

Üniversitemizde Başlayan Personel Sayısı

Dağıtılacak Sayı

(Göreve Başlayan Personel Sayısı/2)

2024/1

8

4

DAĞILIM CETVELİ

İsteğe Bağlı (%40)

Sağlık Durumu (%30)

Eş Durumu (%30)

2

1

İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi isteğe bağlı başvuru sonuçlarına ulaşmak için linki tıklayınız.

İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi sağlık mazereti başvuru sonuçlarına ulaşmak için linki tıklayınız.

İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi eş durumu mazereti başvuru sonuçlarına ulaşmak için linki tıklayınız.

Muvafakat hakkı verilenlerden feragat etme dilekçe örneği için tıklayınız. Feragat işleminin 15 gün içinde gerçekleşmesi halinde, ilgili bir sonraki başvuru döneminden sonraki dönemlerde tekrar başvuru yapabilecektir.

Başvuru ve Değerlendirme Takvimi

Duyuru Tarihi

08 Mart 2024

Adayların Müracaat Tarihi

11 Mart 2024 – 22 Mart 2024 (Mesai Bitimi)

Birimlerin Adaylara ait Belgeleri Rektörlüğe (Personel Daire Başkanlığı) Gönderme Tarihi

25-27 Mart 2024 (Mesai Bitimi)

Komisyon Tarafından Değerlendirilmesi

01-04 Nisan 2024

Sonuçların İlanı*

05 Nisan 2024

İtiraz Süresi

15-19 Nisan 2024

Kesin Sonuçların İlanı*

22 Nisan 2024

* Rektörlük tarihlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

- İtirazlar dilekçe ile Komisyona iletilmek üzere belirtilen tarihlerde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na yapılması gerekmektedir.