8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen konferans-sergi-turnuva etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinlik, Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Huriye KADAKAL’ın açılış konuşması ile başladı. Etkinliğin devamında  “Yaşayan insan hazineleri geleceğe aktarılan mirasın temsilcileri” ödül töreninde  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından ödül alan ehram ustası  Sevim ATANER konuşmasını gerçekleştirdi. Aynı zamanda Sevim Ataner’in Ehram Sergisi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerinin afiş sergisinin de olduğu etkinliğe Prof. Dr. Ali Kafkasyalı  “Geçmişten Günümüze Türk Halk Hikâye ve Destanlarında Kadın” konulu konferansıyla katılım sağladı. Program, Üniversitemiz bowling salonunda Kadınlar Arası Bowling Turnuvasının yapılması ile sona erdi.