BESYO Yeni Kayıt Kazanan Öğrencilerle İlgili Duyuru

Kayıt

Yüksekokulumuza 2020-2021 Akademik yılı güz döneminde özel yetenek sınavını kazanarak kayıt yaptıran öğrencilerimizin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından kesin kayıt işlemleri tamamlanmıştır.

Ders Kaydı

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran birinci öğretim öğrencilerinin ve ikinci öğretim öğrencilerinin ilk yarıyıllarında (2020-2021 Güz yarıyılı) DERS KAYDI doğrudan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

İkinci öğretim kazanan 1.sınıf öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini 14 Ekim 2020 tarihine kadar Halkbank şubelerinden öğrenci numaralarını ibraz ederek ödeyebilirler.

2,3 ve 4.sınıf öğrencilerimiz ders seçimi, kayıt ve harç ücretini ilan edilen akademik takvim çerçevesinde gerçekleştireceklerdir.

Harç Ücreti

1. Öğretim Öğrenim Ücreti  103,50 ₺*

2. Öğretim Öğrenim Ücreti  627,50 ₺

*1. öğretim öğrenim ücretini sadece dönem uzatan 1. öğretim öğrencileri ve aynı anda birden fazla üniversite okuyan öğrenciler yatırır.

Şifre İşlemleri

Öğrenim hayatınız boyunca kullanacağınız Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemine ait şifrenizi kayıt işleminden sonra; Şifre Edinme adresimizden alabilirsiniz.

• Şifre oluşturma adımları için TIKLAYINIZ

Bu şifrenizi doğru bir şekilde not ederek saklayınız, başkalarıyla paylaşmayınız. Üniversite öğreniminiz boyunca ders seçme, sınav notları, ders kayıt işlemleri gibi tüm öğrenci işlerini bu şifreyi kullanarak yapacaksınız.