Teknoloji Transfer Ofisi Webinar Serisinin beşincisi Doç. Dr. Mustafa ÜNAL ile devam etti.
Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezimizin girişimciliği merkeze alan webinar seri konferanslarının beşincisi, Doç. Dr. Mustafa ÜNAL'ın katılımıyla Dr. Öğr. Üyesi Sinan BAYRAM yönderliğinde gerçekleşti.
Bayburt Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından gerçekleştirilen “Girişimcilik Yolunda: Fikirden Ürüne” webinar serisi devam ediyor. 19 Ocak 2023 tarihinde saat 14:00’da on-line olarak düzenlenen webinarın bu haftaki konuğu Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Ünal oldu. Dr. Öğr. Üyesi Sinan BAYRAM moderatörlüğünde gerçekleşen programda Türkiye'de ve Dünya'da Biyomedikal Mühendisliği konuşuldu. Programda insanlık tarihiyle yaşıt kabul edilebilecek derecede eski bir meslek olan biyomedikal mühendisliğinin 18. Yüzyıldan başlayarak günümüze kadar gelişim süreci hakkında bilgiler verildi. Dünya’da biyomühendislik mesleğinin gelişim sürecini ayrıntılı şekilde aktaran Doç. Dr. Mustafa ÜNAL ülkemizde bu mesleğin sahip olduğu avantajlar ve dezavantajlara değinerek sunumuna son verdi.
Webinar'a Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Ali Savaş BÜLBÜL, Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Didem GÜLERYÜZ ile birlikte ilgili akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz, İstinye Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi gibi farklı üniversitelerden katılım sağlandı.