Mobile Logo Uluslararası İlişkiler Ofisi

Uluslararası İlişkiler Ofisi

Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen Uluslararası Öğrencilerle Buluştu

Başkanlığımız bünyesinde faaliyet gösteren “İki Lisan İki İnsan Öğrenci Topluluğu” tarafından düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen katıldı. Danışmanlığını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlisi Ebru Esen’in yürüttüğü ve topluluk başkanlığını Mohamedlemine Bellouly’nin yaptığı İki Lisan İki İnsan Öğrenci Topluluğunun düzenlediği organizasyon, üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen ile eşi Dr. Büşra Türkmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan ve Başkanımız Rüştü Yıldırım üniversitemiz Bâbertî Külliyesinde gerçekleşen etkinliğe katılım sağladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İki Lisan İki İnsan Öğrenci Topluluğu üyesi olan uluslararası öğrencilerle tanıştı ve sonrasında öğrencilerle sohbet ederek, böyle bir etkinlikte öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İki Lisan İki İnsan Öğrenci Topluluğu üyesi öğrenciler ise beklentilerini paylaştıktan sonra sunulan imkânlar ve etkinliğe katılımları için Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e teşekkürlerini ilettiler.

Yayın Tarihi:   , Son Günc. Tarihi: