Doktor Öğretim Üyesi Fatma Cebeci

"Discovery of a Bacterial Glycoside Hydrolase Family 3 (GH3) beta-Glucosidase with Myrosinase Activity from a iCitrobacter/i Strain Isolated from Soil", Fatma Cebeci, Abdulhadi Albaser, Eleanna Kazana, Mark h Bennett, Vıjıtra Luang ın, Pietro d Spanu, John t Rossiter, Journal of Agricultural And Food Chemistry, 2016

"Identification of Proteins Possibly Involved in Glucosinolate Metabolism in L. agilis R16 and E. coli VL8", Fatma Cebeci, Vıjıtra Luang ın, Arjan Narbad, Mark h Bennet, John t Rossiter, The Protein Journal, 2015

"The matrix effect of blueberry, oat meal and milk on polyphenols, antioxidant activity and potential bioavailability", Fatma Cebeci, Neşe Şahin Yeşilçubuk, International Journal of Food Sciences And Nutrition, 2013

"Akrilamid oluşum mekanizması ve azaltma stratejileri", Neşe Şahin Yeşilçubuk, Fatma Cebeci, Dünya Gıda, 2011

"Matrix Effect of Blueberry (Vaccinium arctostaphylos L.), Oat Meal and Milk on Antioxidative Potential and Bioavailability Through In Vitro Digestion Process", Fatma Cebeci, Neşe Şahin Yeşilçubuk, (07.05.2012-10.05.2012), Advanced Nonthermal Processing in Food Technology, 2012

"The role of human gut bacterialmethionine sulfoxide reductases inglucosinolate metabolism", Fatma Cebeci, Melinda Mayer, John t Rossiter, Richard Mithen, Arjan Narbad (04.11.2018-08.11.2017), Xxxvııı. Uluslararası Türk Mikrobiyoloji Kongresi, 2017

"Glucosinolate Metabolism by bacterial enzymes.", Fatma Cebeci, Melinda Mayer, John t Rossiter, Richard Mithen, Arjan Narbad (12.10.2015-15.10.2015), Glucosinolates And Beyond, 2015

"Bağırsak Bakterilerinin Glukozinolat Metabolizmasındaki Rolü", Fatma Cebeci, Melinda Mayer, John t Rossiter, Richard Mithen, Arjan Narbad (19.10.2017-22.10.2017), 4. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, 2017

"Glucosinolate Metabolism by bacterial myrosinase-like enzymes", Fatma Cebeci, Anna Pigram, Melinda Mayer, John t Rossiter, Richard Mithen, Arjan Narbad (16.06.2014-19.06.2014), Rowett-ınra 2014. Gut Microbiology, 2014

"Phenolic Components and Properties of Vinegar", Burcu Bazu Çırpıcı, Fatma Cebeci, (22.12.2017-25.12.2017), 6th International Molecular Biology And Biotechnology Congress (molbıotech), 2017

"Phenolic Components and Properties of Vinegar", Fatma Cebeci, Burcu Bazu Çırpıcı, (22.12.2017-25.12.2017), 6th International Congress on Molecular Biology And Biotechnology, 2017

"The antimicrobial potential of Lactic acid bacteria isolated from pickles", Fatma Cebeci, Burcu Bazu Çırpıcı (22.12.2017-25.12.2017), 6th International Congress on Molecular Biology And Biotechnology, 2017

"Biotransformation of glucosinolates by human gut bacteria to Bioactive Isothiocyanates", Fatma Cebeci, Melinda Mayer, John t Rossiter, Richard Mithen, Arjan Narbad (13.09.2016-15.09.2016), Food Bioactives And Health, 2016

"Antimicrobial Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated From Pickles", Fatma Cebeci, Burcu Bazu Çırpıcı, (22.12.2017-25.12.2017), 6th International Molecular Biology And Biotechnology Congress (molbıotech), 2017

"Tıbbi Dökümantasyon", Önlisans, Türkçe, 2

"Gıda Mikrobiyolojisi", Lisans, Türkçe, 4

"Demografik Yapı ve Sağlık", Lisans, Türkçe, 2

"Sağlık Bilimlerinde Araştırma Teknikleri", Lisans, Türkçe, 2

"Genel Mikrobiyoloji", Lisans, Türkçe, 4

"Halk Sağlığı", Lisans, Türkçe, 2

"Akademik Çeviri ve Yazma Becerileri", Lisans, Türkçe, 2

"Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti", Üye

"Tirebolu 42 Çay Sanayi", Gıda Mühendisi, 2008-2010, Ticari (özel)

"İstanbul Teknik Üniversitesi", Proje asistanı, 2011-2012, Kamu

"Quadram Institute Bioscience", Mikrobiyolog, 2017-2017, Yurtdışı Üniversite

Profil sayfasında yer alan akademik özgeçmiş bilgileri YÖKSİS tarafından sağlanmaktadır.
2018 Doktor Öğretim Üyesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Bayburt Üniversitesi
2017 - 2018 Araştırma Görevlisi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Bayburt Üniversitesi
2013 - 2017 Doktora Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültesi/biyomedikal Bilimler PR., University of East Anglia
2012 - 2014 Yüksek Lisans Bilim Fakültesi/sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Biyoteknoloji PR., University of East Anglia
2010 - 2012 Yüksek Lisans Kimya-metalurji Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, İstanbul Teknik Üniversitesi
2004 - 2008 Lisans Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Hacettepe Üniversitesi