Mobile Logo Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencilerine Mesleki Uygulama II Dersi Kapsamında Yüz Yüze Eğitim Verildi

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programının IV. Yarıyıl müfredatında bulunan Mesleki Uygulama II Dersi 24.05.2021-11.04.2021 tarihleri arasında 15’er kişilik öğrenci grupları ile yüz yüze yapıldı.

Uygulamalar sırasında öğrenciler, mezuniyet sonrasında Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri olarak görev yaptıklarında kullanacakları cihazları deneyimleme ve öğrendikleri teknikleri uygulama fırsatı buldular.

Sıkı tedbirlerin alınması ve bu tedbirlere uyma noktasında azami dikkat gösterilmesi neticesinde Covid-19 ile ilgili hiçbir olumsuzlukla karşılaşılmadan tamamlanan eğitimlerin, öğrencilerin edindikleri teorik bilgileri uygulamalı olarak kullanabilmeleri ve mesleki becerisi kazanabilmeleri açısından oldukça faydalı olduğu eğitimleri veren öğretim elemanları ve eğitime katılan öğrenciler tarafından değerlendirildi.