Mobile Logo Eğitim Fakültesi

Eğitim Fakültesi

Güvenli Şehrin Huzurlu Üniversitesi

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünce ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel, Dokümantasyon ve İç Tetkikçi Eğitimleri gerçekleştirildi.

YÖK kalite süreçleri kapsamında yürütülecek olan TS ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kurulmasına yönelik olarak ;  Üniversitemiz akademik personellerinden Dr. Öğr. Üyesi Esmeray ALACADAĞLI tarafından 14-16 Haziran 2022 tarihleri arasında teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamalı olarak Gökhan Budak Konferans Salonu ve Mühendislik Fakültesinde TS ISO 9001:2015 eğitimleri gerçekleştirilmiştir.

Eğitime, üniversitemiz birimlerinin kalite komisyon üyeleri ve fakültemiz birim kalite komisyon üyelerimizden;
Dr. Öğr. Üyesi Kadir KAPLAN, Dr. Öğr. Üyesi Bilge ÖZTÜRK ve  idari personellerimizden V.H.K.İ. Süleyman UÇAR katılım sağlamıştır.

Yayın Tarihi:   , Son Günc. Tarihi:
Yukarı