Kariyer Geliştirme Odaklı Öğrenci Ar – Ge Projeleri Yarışması

KUDAKAF’23

KARİYER GELİŞTİRME ODAKLI ÖĞRENCİ AR – GE PROJELERİ YARIŞMASI

Atatürk Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ATA TEKNOKENT iş birliğinde KUDAKAF’23 kapsamında Kariyer Geliştirme Odaklı Öğrenci Ar – Ge Projeleri Yarışması düzenlenecek olup katılım ve başvuru koşulları aşağıda belirtilmiştir.

Başvurular İki Aşamalı Olarak Gerçekleştirilecektir

Birinci aşamada;

a.       Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) tarafından yönetilen yetenekkapisi.org adresinden, öğrenci olarak kayıt olduktan sonra, KUDAKAF’23 Kariyer Geliştirme Odaklı Öğrenci Ar – Ge Projeleri Yarışması için başvuru yapılması,

b.      Buradaki linke tıklayarak ulaşılabilecek başvuru formunun doldurulup imzalandıktan sonra taranmış olarak jpeg veya pdf formatında,

c.       Başvuruya konu olan projeyi anlatan posterin jpeg veya pdf formatında, kudakaf23@atauni.edu.tr adresine son başvuru tarihi olan 10 Şubat 2023 saat 23:59’a kadar gönderilmesi gerekmektedir.

İkinci aşamada;

Başvuru formunun ıslak imzalı olarak en geç 20 Şubat 2023 saat 17:00’da aşağıdaki adreste olacak şekilde kapalı bir zarf içerisinde elden veya posta yoluyla (aşağıda belirtilen posta adresine) gönderilmesi gerekmektedir.

Posta Adresi:

Atatürk Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (Merkez Öğrenci Yemekhanesi Alt Katı), Erzurum.