“Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Sertifika Programı” Kursu Sertifika Töreni Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (BAYUSEM) tarafından düzenlenen “Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Sertifika Programı”  kursu tamamlanarak başarılı olan katılımcılara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Üniversitemizde Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Eğitim Sorumluluğunu Öğr. Gör. Süheyb Okur’un üstlendiği 120 saatlik “Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Sertifika Programı”  kursu tamamlanarak sertifika takdim töreni yapıldı.  Törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevhit Ayengin, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rafet Metin, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vecihi Aksakal, İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Abdulkadir Yılmaz, Demirözü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yaşar Erdoğan, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Topyay, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Ömür Erbay’ın katılımlarıyla kursiyerlere sertifikaları verildi.

Üniversite olarak düzenlenen kurslara her zaman destek sağlanacağını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen, Sürekli Eğitim Merkezimizin bünyesindeki eğitim faaliyetlerini artırmak adına çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Rektörümüz Türkmen, "Kariyer destekleyici kurslar düzenliyoruz ve düzenlemeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz kursumuz başarılı bir şekilde tamamlandı. İlerleyen süreçlerde de bu tür kurslarımızın açılması adına yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam edecek. Bu çalışmalara destek veren yöneticilerimize, eğitimlere katkı sağlayan hocalarımıza teşekkür ediyor, eğitimlere katılan ve başarılı olan kursiyerlerimizi de kutluyorum.” açıklamasında bulundu.

Program sertifikaların takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.