Mobile Logo Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Milli Teknoloji Hamlesi Eğitmenlik Başvurusu
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü'nün, teknoloji üretme yetkinliği yüksek genç bireyler yetiştirmek ve gençlerin özellikle teknoloji alanında gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla "81 İlde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesi Kurulması" hedefi doğrultusunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı yürütücülüğünde Deneyap Teknoloji Atölyelerinin hayata geçirilmekte olduğunu ve Milli Teknoloji Hamlesinin genç fertlerini yetiştirmek için 81 ilde bulunan 100 Deneyap Teknoloji Atölyeleri için eğitmen alımlarına devam etmektedir. Milli Teknoloji Hamlesine ilgi duyan tüm 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz eğitmenlik başvurusu için mth.tc/Kb adresinden detaylı bilgiye ulaşabilmekte ve başvuru yapabilmektedirler.