Mühendislik Fakültesi Dekanlığına Vekaleten Prof. Dr. Metin Uçurum Atandı
Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığına vekaleten atanan Prof. Dr. Metin Uçurum, düzenlenen devir teslim töreni ile görevine başladı.

Mühendislik Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde, görev süresi dolan eski Dekan Prof. Dr. Hanefi Bayraktar, görevini Dekan Vekilliğine atanan Prof. Dr. Metin Uçurum’a devrederek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Devir teslim töreninde konuşan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, bugüne kadar yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Bayraktar’a teşekkür ederek; Dekan Vekilliğine atanan Prof. Dr. Uçurum’u tebrik etti.

Yeni görevine başlamasından dolayı mutluluğunu dile getiren Dekan Vekili Prof. Dr. Metin Uçurum ise, bu kutlu görev için desteklerini esirgemeyen Rektör Coşkun’a teşekkürlerini ileterek, görevini hakkıyla ifa etmek için çalışacağını ifade etti.

Devir teslim törenine Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rafet Metin, Uygulamalı Bilimler dekanı Prof. Dr. Vecihi Aksakal, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Fatih Gürbüz, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Demirözü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yaşar Erdoğan ve akademisyenler katıldı.