BESYO Özel Yetenek Sınavı Yedek Kayıt 3. Çağrı

Yüksekokulumuz Bölümlerinde boş kolan kontenjanlara yedek durumundan yerleştirme işlemi yapılacaktır.

3. Çağrı Yedek Kayıt Listesi İçin TIKLAYINIZ

Yüksekokulumuza kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, pandemi nedeniyle online yapılacaktır.

Kayıt hakkı kazanan yedek adaylar aşağıda listelenen belgeleri 28/09/2020 Pazartesi saat 20:30'a kadar besyo.bayburt.edu.tr adresindeki kayıt ekranından sisteme yükleyeceklerdir.

Online Kayıt için Sisteme Yüklenecek Evraklar

-Kesin Kayıt Dilekçesi  (Dilekçe doldurulup imzalandıktan sonra yüklenecektir.Kayıt dilekçesi için TIKLAYINIZ )

-Nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı

-YKS Sonuç Belgesi

-Lise diploması veya yeni tarihli mezuniyet belgesi

-Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (2002 ve sonrası doğumlular e-devletten yaptıkları sorgulama ekranını sisteme yüklemelidir)

-1 adet vesikalık 4,5x6 cm boyutunda fotoğraf (Lütfen selfie ve manzara içerikli resim yüklemeyeniz)

-Sağlık Raporu (Herhangi bir hastalığı olmadığına dair düzenlenmiş tek hekim raporu)

-Özel durum evrakı (Millilik Belgesi,  Şehit-Gazi Yakını)

Not: -II. Öğretim öğrencileri için katkı payı 5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında Halkbank şubelerine yatırılacaktır.

Belgelerin asıllarının kapalı zarf içinde en geç 15 Aralık 2020 tarihine kadar posta ile Bayburt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna göndermeleri gerekmektedir.