Rektör Coşkun '19 Eylül Gaziler Günü' Törenine Katıldı
Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Çoşkun; 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Bayburt Şehitliğinde düzenlenen törene katıldı.

Bayburt Şehitliğindeki tören, Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim, Garnizon Komutanı Sayın Hava Savunma Albay Yusuf Diker, Belediye Başkanı Sayın Hükmü Pekmezci ile Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal’ın şehitlik anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Daha sonra törene katılanlar tarafından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Protokol konuşmalarının ardından törene katılanlar tarafından şehitliklere karanfil bırakıldı. Tören, şehitler için edilen duaların ardından sona erdi.

Gaziler günü münasebetiyle düzenlenen törene; Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal, siyasi parti temsilcileri ve gaziler katıldı.