Rektör Yardımcılığımızda Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
Üniversitemiz rektör yardımcılığına atanan Prof. Dr. Mahir Kadakal düzenlenen devir teslim töreni ile görevine başladı.

Bâbertî Külliyemiz rektör yardımcılığı makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde, rektör yardımcılığını görevini yürüten Prof. Dr. Metin Uçurum, görevini rektör yardımcılığına atanan Prof. Dr. Mahir Kadakal’a devrederek, kendisine başarılar diledi.

Devir teslim töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, bugüne kadar yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Uçurum’a teşekkür ederek; yeni rektör yardımcısı Prof. Dr. Kadakal’ı tebrik etti.

Rektör yardımcılığı görevine başlamasından dolayı mutluluğunu dile getiren Prof. Dr. Kadakal ise, bu kutlu görev için desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen’e teşekkürlerini ileterek, görevini hakkıyla ifa etmek için çalışacağını ifade etti.

Devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen’in yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Genel Sekreterimiz Nazmi Karabulut, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Çetin Yaman, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sedat Maden, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Vecihi Aksakal, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rafet Metin, İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Tevhit Ayengin, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Murat Kul, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Doç. Dr. Fatih Gürbüz, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Albayrak, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Ceyhan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hamit Emre Kızıl ile akademik ve idari personellerimiz katıldı.