Mobile Logo Teknoloji Transfer Ofisi Uyg. ve Arş. Merkezi
Rektörümüz başkanlığında, Ofisimiz koordinatörlüğünde depremzedelere yönelik proje organizasyon toplantısı gerçekleşti.
Deprem münasebeti ile depremzedelerin hayatlarını normalleştirmek adına "Aile Üniversitesi" konsepti ve Bilimsel Araştırma Proje Koordinatörlüğü (BAP) nezdinde bir çok tematik alanda çocuk, yetişkin ve yaşlılar hedef kitle olmak üzere  proje organizasyon toplantısı yapıldı.

Toplantı Bayburt Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr.Mutlu TÜRKMEN başkanlığında gerçekleşti.

Toplantı açılışında Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, "Tüm kurumlar, insanlar ve sivil toplum kuruluşlarının kapasitelerinin ötesinde efor sarf ettiği bu dayanışma zamanında, Üniversitemizin imkanlarındaki uyarlanabilir tüm kaynakları kapasite üstü bir performansla depremzede kardeşlerimizin kullanımına açtık. Üniversitemiz BAP koordinatörlüğünün yaptığı teknik hazırlık neticesinde depremzedelere yönelik proje çağrısı açılarak kaynaklarımızın proje bazlı değerlendirilmesi sağlanacaktır.  Depremin ilk gününden bugüne yaraları sarmaya destek olan Üniversitemiz inşaallah bu süreçte gerek Bayburt ilimize gelen gerekse halen deprem bölgesinde bulunan afetrzedelerin yaralarına merhem olmaya devam edecektir. Bu anlamda ortaya çıkacak projelerden dolayı şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim" dedi.

Toplantı Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Ali Savaş BÜLBÜL koordinasyonluğunda,  Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Ümmügülsüm ERDOĞANRektör Yardımcımız Prof.Dr.Mahir KADAKAL, BAP koordinatörü Prof.Dr. Vecihi AKSAKAL, Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Didem GÜLERYÜZ ve akademisyenlerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.