Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen, Akademik ve İdari Personellerimizi Ağırladı
Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, akademik ve idari personellerllerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Dede Korkut Külliyesi rektörlük makamında gerçekleşen görüşmelere çok sayıda akademik ve idari personelimiz katıldı. Randevusuz bir şekilde gerçekleşen görüşmelerde personellerimiz, Rektörümüze düşüncelerini aktarma imkânı buldu.

Akademik ve idari personellerimizin kurumsal taleplerinin yanı sıra bireysel taleplerini de dinleyen Rektörümüz, bütün personellerin aktif katılımı ve işbirliği sayesinde çözüm odaklı çalışmalara devam edeceklerini söyledi. İdari ve akademik süreçlerin işleyişini hızlandırmak ve bütün paydaşların yönetime doğrudan katılımlarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen görüşmelerin bundan sonra da devam edeceği bilgisini verdi.

Görüşlerini sunma imkânı bulan akademik ve idari personellerimiz ise buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Samimi bir yaklaşım ve özveriyle gerçekleşen görüşmelerden dolayı Rektörümüze teşekkür ettiler.