Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen, Baksı Müzesi 9. Öğrenci Sanat Şenliği Burs Takdim Töreni'ne Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Baksı Kültür Sanat Vakfı ve Baksı Müzesinin Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlediği “9. Öğrenci Sanat Şenliği Burs Takdim Töreni”ne katıldı.

Baksı Kültür Sanat Vakfı ve Baksı Müzesinin, ilk ve orta öğretimde eğitim-öğrenim gören yetenekli öğrencileri belirlemeyi, özel programlarla yaratıcılık ve uygulama potansiyellerini desteklemeyi, deneyim alanlarını çeşitlendirme hedefiyle düzenlediği sanat şenliğinde burs almaya hak kazanan öğrenciler belli oldu.  Burs almaya hak kazanan öğrencilerin sertifikaları ise düzenlenen törende il protokolü tarafından takdim edildi.

Baksı Müzesinde düzenlenen törene, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Ramazan Yiğit, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, KOSGEB İl Müdürü Mete Emir, Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ile öğrenciler katıldı.

Program, Baksı Müzesi ziyareti ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.