Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen, Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığına Yeniden Seçildi
Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) Başkanlığı görevini yürüten Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, yapılan seçimlerde yeniden federasyon başkanlığına seçildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı  Konferans Salonunda TBBDF 5. Olağan Seçimli Genel Kurulu, 81 delegenin katılımıyla yapıldı.

Başkanlık seçiminde tek aday olan Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen, bütün delegelerin oyunu alarak ikinci kez federasyon başkanı oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen, genel kurulda yaptığı konuşmada; 2005 yılından bu yana gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Bocce, Bowling ve Dart paydaşlarının büyük destekleriyle çok önemli projelere imza attıklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen; "Attığımız adımlarla, geliştirdiğimiz projelerle Bocce, Bowling ve Dart sporunun ve sporcularının geleceğine sahip çıkmayı misyon edindik. İkinci dönemde projelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.