Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen’den YÖK Başkanımız Prof. Dr. Özvar’a Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’ı ziyaretinde Üniversitemiz ile ilgili istişarelerde bulundu. Bayburt Üniversitesinin geleceği ile önemli konuların konuşulduğu görüşmede, Üniversitenin mevcut durumu ile gerçekleştirilmesi düşünülen projeler hakkında YÖK Başkanımız Prof. Dr. Özvar’a bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen, ülke ve bölge ihtiyaçlarını dikkate alarak, Bayburt Üniversitesi bünyesinde planlanan yeni hedef ve projeleri YÖK Başkanımız  Prof. Dr. Özvar’a iletti. Kabullerinden ve değerli tavsiyelerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar ise, ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen’e teşekkür etti.