Spor Bilimleri Fakültemizin Dekanlığında Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
 Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Çetin Yaman düzenlenen devir teslim töreni ile görevine başladı.

Bâbertî Külliyesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlık makamında yapılan devir teslim töreninde, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Yaman yeni görevini, aynı zamanda Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekilliğini de yürüten Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen’den teslim aldı.

Gerçekleştirilen devir teslim töreninde Prof. Dr. Yaman’ı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen, kendisine yeni görevinde muvaffakiyetler diledi.

Dekanlık görevine başlamasından dolayı mutluluğunu dile getiren Prof. Dr. Yaman ise, bu kutlu görev için desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen’e teşekkürlerini ileterek, görevini hakkıyla ifa etmek için çalışacağını ifade etti.

Programda; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sedat Maden, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Vecihi Aksakal, Rektör Danışmanı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Murat Kul, Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Ümit Yıldırım, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Doç. Dr. Fatih Gürbüz, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Ceyhan ile akademik ve idari personellerimiz de yer aldı.