T.B.M.Y.O. öğrencileri kariyer "yetenekkapisi.org" a kaydoluyor
           Meslek Yüksekokulumuz Müdürümüz Doç.Dr.Murat Çolak ve Müdür Yardımcıları, kariyer planlama uygulama ve araştırma merkezi birim sorumlumuz Öğr. Gör. Yaver Saka ile beraber sınıfları tek tek gezerek öğrencileri gençler, işverenler ve kariyer merkezlerinin dijital etkileşim platformu yetenekkapisi.org hakkında bilgilendirdiler. Yüksekokulumuzdaki öğrenciler kariyer yolculuklarına adım atmak ve kariyer fuarlarına katılmak için siteye üye oldu. Birim temsilcimiz Öğr. Gör. Yaver Saka bu platform ve imkanları hakkında öğrencilere bilgi verdi. Müdürümüz Doç. Dr. Murat Çolak da yüksekokulumuzun bu tür faaliyetlere, teknik gezilere ve fuarlara destek verdiğini belirterek bölümleri ve öğrencileri bu tip bilgilendirici faaliyetlere teşvik etti.