Ulaştırma Hizmetleri Bölümünden Erzincan Havaalanına Teknik Gezi

Demirözü Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Erzincan Havalimanına teknik gezi düzenlemiştir.

Gezide öğrencilerimize  Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba YILDIZ ve Öğr. Gör. Yunus YÜCEL eşlik etmişlerdir.

Teknik gezimiz öncelikle güvenlik alanlarının tanıtımı ile başlamıştır. Teknik gezimizde yolcu hizmetlerinde yer alan işlemler anlatılmıştır.  DHMİ yangına müdahale etme konusunda bilgi verirken, yangın simülasyon eğitim uçağında verilen eğitimler de anlatılmıştır. Bagaj hizmetlerindeki aksaklıkların önüne geçilebilmesi için yapılması gerekenler aktarılmıştır. Uçuş öncesi ve sonrasında zamanı, müşteri memnuniyetini, verimliliği,  etkileyen süreçler hakkında bilgi verilmiştir.

Teknik gezimizde bizleri bilgilendiren Havalimanı çalışanlarına, desteklerinden dolayı Erzincan Havalimanı İdari Birimlerine teşekkür ederiz.