Üniversitemizde TÜBİTAK Destek Programları Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı
Üniversitemizde, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Araştırma Destek Gurubu Başkanlığı (ARDEP) Destek Programları bilgilendirme toplantıları tamamlandı.

Proje ve bilimsel yayın sayısında sürdürülebilir bir artış hedeflenen Üniversitemizde, öğretim üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantıları yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen başkanlığında başlayan bilgilendirme toplantıları, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül yürütücülüğünde organize edildi.

Üniversitemiz Teknoloji ve Transfer Ofisi Proje Destek Birimi sorumlusu Doç. Dr. Bünyamin Alım tarafından, tüm akademik birimlerimizde gerçekleştirilen toplantılar 19-21 Ekim tarihleri arasında yapıldı. Dede Korkut, Bâbertî, Aydıntepe ve Demirözü Külliyelerimizde gerçekleşen toplantılarda; destek programları, temel kavramlar ve konular, bilimsel araştırma adımları, yürütme aşamaları bu aşamalarda karşılanan sorunlar ve çözüm yolları hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Toplantıların sonunda Doç. Dr. Alım tarafından, katılımcıların soruları da cevaplandırıldı.