Üniversitemizden Bir Sportif Başarı Daha
Üniversitemiz Bowling kategorisi kız ve erkek grubu temsilcileri, 25- 26 Haziran 2022 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen Türkiye Yıldızlar ve Gençler Kulüpler Arası Bowling Şampiyonasına damga vurdu.

Üniversitemiz Spor Kulübü, Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Umut Diyar Gök antrenörlüğünde, Rümeysa Deligöz, Medine Çakır, Şurzan Hamidanoğlu ve Ömer Faruk Kul'dan oluşan gençler takımı ile şampiyonaya katılım sağladı. Erkeklerde Şurzan Hamidanoğlu gençler kategorisini üçüncülük derecesiyle tamamlayarak  şampiyonada büyük bir başarı elde etti.

Üniversitemiz, kulüp olarak ise Bowling Şampiyonası genel sıralamasını dördüncü olarak tamamladı.

Takımın sampiyonadaki başarısını değerlendiren, Dünya Bocce Konfederasyonu ile Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığını yürüten Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, "Üniversitemiz öğrenci odaklı olma konusunda emin adımlarla ilerlerken öğrencilerimizin ve öğrenci adaylarımızın hem akademik hem de sosyal, kültürel ve sportif alanlarda aktif olmalarını önemsiyoruz. Şampiyonada başarı elde eden temsilcilerimizi, antrenörümüzü ve emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.