Üniversitemizin Ortaklığında Uluslararası Çalıştay Düzenlendi
Üniversitemiz ile Ovidius Köstence Üniversitesi (Romanya) ve Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu ortaklığında “Strategic Cooperation in Higher Education in the Science of Sports and Physical Education - Yükseköğretimde Beden Eğitimi ve Spor Bilimlerinde Stratejik İşbirliği” başlıklı bir uluslararası çalıştay düzenlendi.

Paydaşları arasında yer aldığımız uluslararası çalıştay 20 Ekim 2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Stratejik işbirliklerinin yanı sıra Spor Bilimi ve Beden Eğitimi alanında deneyimler, zorluklar ve bakış açılarının ele alındığı uluslararası çalıştayda iki yüzden fazla katılımcı yer aldı.

Üniversitemizin farklı birimlerinden alanında uzman birçok akademisyenimizin ile öğrencilerimizin katkı sunduğu çalıştayda; üniversitemiz tarafından “Internationalization in Sports at Bayburt University - Bayburt Üniversitesinde Sporda Uluslararasılaşma” başlıklı bir sunum gerçekleştirildi.

Çalıştayda ayrıca Üniversitemiz tarafından Beden Eğitimi ve Spor alanında yürütülen ulusal ve uluslararası çalışmalar ile hayata geçirilen projeler ve gelecekte yapılması planlanan işbirlikleri hakkında bilgilendirme görüşmeleri de gerçekleştirildi.