Veterinerlik Bölümünden Erzurum Et ve Süt Kurumu Et Kombinasına Teknik Gezi

Demirözü Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü Erzurum Et ve Süt Kurumu Et Kombinasına teknik gezi düzenlemiştir.

Teknik gezide öğrencilerimize  Veterinerlik Bölümü Öğr. Gör. Nursafa İŞCAN eşlik etmiştir.

Teknik gezimizde Et Kombinası Uzman Veteriner Hekimlerince öncelikle güvenlik alanlarının tanıtımı, alan içerisinde iş sağlığı ve güvenliği önlemleri, kesimhane şeması ve hijyen sanitasyon çalışmaları hakkında bilgiler verilerek gerekli uyarılar ve hijyen uygulamaları gerçekleştirilerek kesimhane içerisinde incelemeler gerçekleşmiştir. Kesimhane içerisinde hayvan sağlık kontrolleri ve kesim sonrası bulgu taramalarına eşlik edilmiştir.  

Teknik gezimizde bizlere destek olan Erzurum Et ve Süt Kurumu Et Kombinası idari birimlerine, veteriner hekimlerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

 

Yayın Tarihi: 
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yukarı