Project

  1. Ekşi Hamurlardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Mikroenkapsülasyonu,Ulusal, (13.10.2017 - 02.06.2020),134993,72 ₺
  2. Türkiye’nin Farklı Bölgelerinden Toplanan Ekşi Hamurlardaki Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Yöntemlerle Tanımlanması ve Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi,Ulusal, (12.10.2017 - 02.06.2020),124996 ₺
  3. İçme Sütü Üretiminde Mikrofiltrasyon ve Termosonikasyon İşleminin Kullanımı,Ulusal, (12.10.2017 - 11.11.2019),134995 ₺
  4. Tereyağının Yağ Asidi Kompozisyonu, Oksidasyon Stabilitesi ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Starter Kültür Kullanımının Etkisinin Belirlenmesi,Ulusal, (12.10.2017 - 12.03.2020),119940,20 ₺
  5. Yüksek Hidrostatik Basınç ve Ultrasound Uygulanmış Sütten Üretilen Beyaz Peynirlerde Olgunlaşma Esnasında Meydana Gelen Değişimlerin Belirlenmesi,Ulusal, (18.04.2013 - 17.10.2017),80000 ₺
  6. Ekşi Hamurun Fonksiyonel Karakteristikleri Üzerine Ekzopolisakkarit (Eps) Üretiminin Rolü,Ulusal, (01.07.2016 - 01.05.2017),11000 ₺
  7. Geleneksel Yollarla Üretilen Yoğurt ve Peynirlerden Laktik Asit Bakterilerinin Lab İzolasyonu ve Probiyotik Potansiyellerinin Araştırılması,Ulusal, (25.02.2015 - 25.02.2016),20000 ₺
  8. Püskürtülerek Kurutulan Süt Tozlarının Teknolojik Özellikleri Üzerine Süt Somatik Hücre Sayısının Etkisi,Ulusal, (09.09.2013 - 31.12.2015),100000 ₺