Project

  1. Beslenme Üzerine Egitim Alan Ögrenciler ve Beslenme Üzerine Egitim Almayan Ögrenciler Arasındaki Besin Seçim Farkını Gözlemek,Ulusal, (16.05.2022 - 19.09.2022),500 ₺
  2. Geleneksel Türk Tatlılarının Bitkisel Kaynaklı Sütler Kullanılarak Elde Edilmesi: Duyusal Analizinin Yapılması,Ulusal, (16.05.2022 - 16.09.2022),3500 ₺
  3. Okzadiazol Türevlerinin Alfa-Glukosidaz ve Beta-Glukoronidaz Inhibisyon Potansiyelinin Belirlenmesi,Ulusal, (13.07.2020 - 26.01.2022),16441,00 ₺
  4. Farklı Kaynaklardan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Ağır Metalleri Tutma Kabiliyetlerinin İncelenmesi,Ulusal, (22.05.2018 - 22.05.2019),
  5. Ekşi Hamurdan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Teknolojik Yönleri Açısından Antibakteriyel, Antifungal, Amilolitik, Fitaz ve Fosfataz Aktivitelerinin Belirlenmesi,Ulusal, (24.11.2017 - 26.12.2018),7500 ₺
  6. Yanıt Yüzey Optimizasyon Yöntemi Kullanılarak Prokiral Ketonların Lactobacillus Senmaizuke Biyokatalizörü ile Asimetrik İndirgenmesi,Ulusal, (21.12.2017 - 21.12.2018),
  7. Ekşi Hamurun Fonksiyonel Karakteristikleri Üzerine Ekzopolisakkarit (Eps) Üretiminin Rolü,Ulusal, (01.07.2016 - 01.05.2017),11000 ₺
  8. Farklı Lab Türleri ile Asetofenon Türevlerinin Asimetrik İndirgenmesi,Ulusal, (07.12.2016 - 07.06.2017),7500 ₺
  9. Boza Kaynaklı Lab Türlerin Ekzopolisakkarit Üretimlerinin C Kaynaklarına Bağlı Olarak Değişimi,Ulusal, (21.04.2015 - 21.10.2015),
  10. Optikçe Saf Trisiklik Amino Alkoller ve Aminlerin Sentezi ve Biyolojik Aktivitelerinin İncelenmesi,Ulusal, (25.02.2015 - 29.06.2016),
  11. Parasiklofan Temelli Kiral Dikarboksilik Asit ve Dipiridil Türevlerinin Sentezi,Ulusal, (31.12.2012 - 01.01.2015),