Lecture

Bachelor's

  1. Toplam Kalite Yönetim Sistemleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  2. Reaksiyon Kinetiği, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  3. Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  4. Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  5. Gıda Kimyası, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  6. Gıda Biyoteknolojisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  7. Gıda Güvenliği ve Hijyen, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  8. Sunum Tekniği, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  9. Gıda Kimyası, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  10. Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  11. Reaksiyon Kinetiği, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  12. Toplam Kalite Yönetim Sistemleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  13. Gıda Biyoteknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  14. Gıda Biyoteknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  15. Toplam Kalite Yönetim Sistemleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  16. Gıda Biyoteknolojisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  17. Gıda Güvenliği ve Hijyen, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  18. Gıda Biyoteknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  19. Gıda Kimyası, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  20. Sunum Tekniği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  21. Gıda Mikrobiyolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  22. Gıda Biyoteknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  23. Reaksiyon Kinetiği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  24. Gıda Kimyası, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  25. Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  26. Organik Kimya, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3