2023 Aday Memur Oryantasyon Eğitimi yapıldı.

BAYÜ Kalite Eğitimi çalışmaları kapsamında Üniversitemiz bünyesinde 22/12/2023 tarihinde 2023 yılı içerisinde Üniversitemizde göreve başlayan tüm idari personelimize oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. Genel Sekreter Nazmi KARABULUT’un başkanlık yaptığı ve Genel Sekreter Yardımcısı Cuma AYTEMÜR,Genel Sekreter Yardımcısı Bülent KOÇYİĞİT, Personel Daire Başkanı Fatih AKBAŞ, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ömer KARAHASANOĞLU'nın katımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda; Planla-Uygula-Kontrol et-Önlem al Döngüsünün (PUKO) uygulanabilirliği, protokol kuralları, genel işleyiş hakkında bilgilendirmeye yönelik hususlar aktarıldı.

Genel Sekreter Nazmi KARABULUT tarafından yapılan bilgilendirme sunumu ile kalite odaklı vizyonunu daha da güçlendirmek ve geleceğe yönelik planlarını daha etkin gerçekleştirmenin önemine değinerek toplantı sonlandırılmıştır.