TÜMÜ
Duyuru : Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un 29 Ekim Mesajı
28 Ekim 2016 Cuma
Konum : Bayburt Üniversitesi

29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümünü büyük bir neşeyle, coşkuyla kutluyoruz. İnanıyorum ki içinde bulunduğumuz bu gururu Cumhuriyetimizin 93. yılında olduğu gibi çok daha güçlü bir şekilde 2023, 2053 ve 2071 yıllarında da yaşayacağız.

Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimizin etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Cumhuriyetimiz, gücünü milletimizin ortak iradesinden alarak çok önemli mesafeler kat etmiş ve belirlediği hedeflere doğru kutlu yürüyüşünü hızla sürdürmektedir.

Bugün hepimize düşen görev, 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi; Demokrasimize, Cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yâd ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Tekil Ziyaret : 1164
Toplam Ziyaret : 5905