KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 04582111153-1653
Dahili 1653
YÖKSİS YÖK Akademik Sayfam
Tüm bilgilerinizi Personel Kimlik Sistemi'nden düzenleyebilirsiniz.
BAĞLI BİRİMLER
Mühendislik Fakültesi Fakülte Kurul Üyesi
Mühendislik Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yüksekokul Müdürü
Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı
Fen Bilimleri Enstitüsü Enstitü Kurulu
Gıda Teknolojisi Doçent
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
EĞİTİM TÜRÜ ÜNİVERSİTE ENSTİTÜ / FAKÜLTE / MYO BÖLÜM ABD BD MEZUNİYET
Doktora Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Kimya Analitik Kimya (19.11.2010)
Yüksek Lisans Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Kimya Analitik Kimya (2.2.2007)
Lisans Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya (17.6.2005)
YAYINLAR
SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanmış teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünde yayınlar
C. Duran, D. Ozdes, H. T. Akcay, H. Serencam, M. Tufekci. Simultaneous separation and preconcentration of Cd(II), Co(II), and Ni(II) ions in environmental samples by carrier element-free coprecipitation method prior to their flame atomic absorption spectrometric determination. Desalination and Water Treatment. 53(2) (2015) 390–397
D. Ozdes, C. Duran, H. Serencam, D. Sahin, A. Gundogdu, M. Soylak. Selective separation, preconcentration and determination of Pd(II) ions in environmental samples by coprecipitation with a 1,2,4-Triazole derivative. Bulletin of the Chemical Society of Ethiopia. 29(1) (2015) 1-10.
Tekil Ziyaret : 2174
Toplam Ziyaret : 5293