Maliye Bakanımız Sn. Bakan Ağbal' dan Okulumuza Ziyaret

Çeşitli faaliyetler için Bayburt’ta bulunan Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal, aralarında Bayburt Milletvekili Sayın Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu ve Bayburt Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu’nun da olduğu bir heyet ile birlikte, 2 Nisan 2017’de, Aydıntepe Meslek Yüksek Okulumuzu ziyaret etti.

Heyeti, Rektörümüz Prof. Dr. Selçuk Coşkun ile beraberinde bulunan Akademik ve İdari personel karşıladı.

Ziyarette Rektör Coşkun’dan Okulumuz hakkında bilgiler alan Bakan Ağbal, daha sonra Rektör Coşkun ile birlikte Okulumuz bünyesinde bulunan Aydıntepe Soğanlı Halılarının dokunduğu bölümde incelemelerde bulundu.

Okulumuzun gösterdiği gelişimden memnuniyetini dile getiren Sayın AĞBAL, Aydıntepe Meslek Yüksekokulu’nun kuruluş aşamasında beri vermiş oldukları desteğin devam edeceğini ve maddi manevi her türlü yardıma hazır olduklarını dile getirdi.

Tekil Ziyaret : 350
Toplam Ziyaret : 762