Project

  1. Yüksek Basınç Uygulanmış Yağlı ve Yağsız Sütten Üretilen Süt Tozlarının Farklı Sıcaklıklarda Depolanması Süresince Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi,Ulusal, (10.08.2017 - 01.03.2019),12000 ₺
  2. Fermente Ürünlerden İzole Edilecek Laktik Asit Bakterilerinde Homopolimerik ve Heteropolimerik Ekzopolisakkarit (Eps) Üreten Türlerin Moleküler Metotlar ile Açığa Çıkarılması,Ulusal, (01.08.2014 - 01.02.2016),
  3. Yüksek Basınç Homojenizasyon Uygulanmış Yağsız Süt Tozlarının Yenilebilir Film Üretiminde Kullanımı ve Bu Filmlerin Mekanik Özelliklerinin Belirlenmesi,Ulusal, (23.05.2019 - 14.06.2021),18800 ₺
  4. Ekşi Hamurlardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Mikroenkapsülasyonu,Ulusal, (13.10.2017 - 02.06.2020),134993,72 ₺
  5. Türkiye’nin Farklı Bölgelerinden Toplanan Ekşi Hamurlardaki Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Yöntemlerle Tanımlanması ve Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi,Ulusal, (12.10.2017 - 02.06.2020),124996 ₺
  6. İçme Sütü Üretiminde Mikrofiltrasyon ve Termosonikasyon İşleminin Kullanımı,Ulusal, (12.10.2017 - 11.11.2019),134995 ₺
  7. Tereyağının Yağ Asidi Kompozisyonu, Oksidasyon Stabilitesi ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Starter Kültür Kullanımının Etkisinin Belirlenmesi,Ulusal, (12.10.2017 - 12.03.2020),119940,20 ₺
  8. Yüksek Hidrostatik Basınç ve Ultrasound Uygulanmış Sütten Üretilen Beyaz Peynirlerde Olgunlaşma Esnasında Meydana Gelen Değişimlerin Belirlenmesi,Ulusal, (18.04.2013 - 17.10.2017),80000 ₺
  9. Ekşi Hamurun Fonksiyonel Karakteristikleri Üzerine Ekzopolisakkarit (Eps) Üretiminin Rolü,Ulusal, (01.07.2016 - 01.05.2017),11000 ₺
  10. Geleneksel Yollarla Üretilen Yoğurt ve Peynirlerden Laktik Asit Bakterilerinin Lab İzolasyonu ve Probiyotik Potansiyellerinin Araştırılması,Ulusal, (25.02.2015 - 25.02.2016),20000 ₺
  11. Püskürtülerek Kurutulan Süt Tozlarının Teknolojik Özellikleri Üzerine Süt Somatik Hücre Sayısının Etkisi,Ulusal, (09.09.2013 - 31.12.2015),100000 ₺