Lecture

Associate's

  1. Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (B), 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  2. Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (A), 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  3. Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımları, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  4. Menü Planlama, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  5. Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımlar, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  6. Pasta Tatlı Üretim Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
  7. Menü Planlama, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  8. Yemek Tarifleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  9. Soğuk Mutfak, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3