Lecture

Master's

  1. Sebze ve Meyve Suyu Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  2. Meyve ve Sebze Kurutma Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  3. Gıda Kaynaklı Antioksidanlar, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  4. Meyve ve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  5. Sebze ve Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  6. Gıda Kaynaklı Antioksidanlar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  7. Gıda Kaynaklı Antioksidanlar, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  8. Sebze ve Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  9. Meyve ve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  10. Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  11. Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3

Bachelor's

  1. Mezuniyet Tezi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  2. Mezuniyet Çalışması, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  3. İşletme Yönetimi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  4. Özel Gıdalar Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  5. Resim, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  6. İçecek Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  7. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  8. Özel Gıdalar Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  9. İçecek Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  10. Resim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  11. Organik Tarım, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  12. Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  13. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  14. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  15. Beslenme İlkeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  16. Meşrubat Üretim Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  17. Beslenme İlkeleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  18. Resim, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  19. İçecek Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  20. Beslenme İlkeleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  21. İçecek Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  22. Gıda ve Beslenme, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  23. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  24. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  25. Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
  26. Gıda ve Beslenme, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  27. Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  28. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  29. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  30. Organik Tarım, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  31. İçecek Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  32. Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  33. Gıda ve Beslenme, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  34. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  35. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:2
  36. İçecek Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
  37. Organik Tarım, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
  38. Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
  39. Gıda ve Beslenme, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2