Project

  1. Farklı Yer Fıstığı (Arachis Hypogaea L.) Genotiplerinin Yağ Asitleri Kompozisyonunun Belirlenmesi,Ulusal, (10.06.2022 - 28.02.2024),24800 ₺
  2. Tarhun Bitkisinden (Artemisia Dracunculus) Ultrasonik Ekstraksiyon Yöntemi ile Fenolik Bileşik Eldesinin Optimizasyonu,Ulusal, (23.06.2020 - 30.09.2021),19001 ₺
  3. Çimlendirilmiş Maş Fasülyesi (Vigna Radiata) Ununun Karakterizasyonu ve Sığır Köftelerinde Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması,Ulusal, (25.12.2018 - 25.12.2019),13,00 ₺
  4. Farklı Bölgelere Ait Arı Poleninin Bazı Biyoaktif Nitelikleri ve Bitkisel Yağ Stabilitesine Etkisi Bakımından Araştırılması,Ulusal, (08.09.2016 - 09.01.2018),32553,77 ₺
  5. Farklı Bileşimlerde Hazırlanan Oleojel Karakterizasyonu ve Emülsiyon Tipi Et Ürünlerinde Kullanımı,Ulusal, (01.08.2018 - 01.08.2020),12,50 ₺
  6. Bayburt Yöresinde Yetiştirilen Tarhun (Artemisia Dracunculus) Baharatının Fermente Sucuk Üretiminde Kullanımının, Ürünün Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması,Ulusal, (15.06.2017 - 15.09.2018),
  7. Farklı Yöntemlerle Kurutulan Bayburt Yöresi Tarhun (Artemisia Dracunculus L.) Bitkisinin Fonksiyonel Nitelikler ve Bitkisel Yağ Stabilitesine Etkisi Bakımından Araştırılması,Ulusal, (21.05.2015 - 21.11.2015),10,00 ₺
  8. Gıda Bilimi ve Mühendisliginde Nanoteknolojik Uygulamaların Gelistirilmesi Çin Fiziki Alt Yapı Olusturma Projesi,Ulusal, (20.11.2015 - 06.12.2016),249983 ₺