Mobile Logo Adalet Meslek Yüksekokulu
"Türk Yargı Sisteminin Güncel Meseleleri" Söyleşi Programı
Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Veli ECİR ve Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Bayram ÜNLÜ'nün konuşmacı olarak katıldıkları "Türk Yargı Sisteminin Güncel Meseleleri" konulu Söyleşi Programımızı öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.

Moderatörlüğünü Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Yasin ALTAY'ın yaptığı ve Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleştirdiğimiz programa Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa ALBAYRAK, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Metin UÇURUM, Sayın Prof. Dr. Ümmügülsüm ERDOĞAN, Sayın Prof. Dr. Ali Savaş BÜLBÜL, Bayburt Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Hâkim Mehmet DEMİRCİ, Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe YÜCEDAĞ, öğrenciler ve öğretim elemanları iştirak ettiler.

Rektör Yardımcılarımızdan Prof. Dr. Metin UÇURUM’un açılış konuşmasıyla başlayan programımız, konuşmacıların sunumlarını gerçekleştirmesiyle devam etti. Ardından öğrencilerimiz merak ettikleri birçok soruyu değerli konuşmacılara sorma fırsatı buldular. Öğrencilerimizin motivasyonunu artıran ve öğrencilerimizin ufkunu açan söyleşi programımıza öğrencilerimiz de yoğun ilgi gösterdiler.  Rektör Yardımcılarımızın değerli konuşmacılara hediye takdimiyle birlikte programımız sona erdi. (25/03/2022)
Yayın Tarihi:   , Son Günc. Tarihi: